Företaget Apple har så trogna användare att man brukar tala om att man är en familj, en Apple-familj. Nu när man kan köpa en dator i ett guldigt färgval kommer familjen både bli ännu tightare och expandera ytterligare.

718437-apple-with-bite-illustrationNär Apple lanserar nya produkter blir det alltid en stor uppståndelse och man undrar över hur det kommer se ut, hur produkten kommer att vara och vad för nya detaljer och funktioner den kommer att innehålla. Det är lite som om världen stannar upp och sedan blir galen. Långa köer efter lanseringen är vardagsmat, vilket det även kommer bli när den nya MacBooken släps och som kommer att släppas i en guldfärg skriver nyheter24. Och på Apples egen sajt skriver de följande:

Den är tunnare och lättare än Air – väger bara drygt 900 gram, trots att Air har en skärm på 11 tum och den nya MacBook på 12. Dessutom har den nya högre upplösning

Nu kan man tro att batteritiden kommer att bli försämrad, men så är verkligen inte fallet. Batterierna håller lika länge som på Air-modellerna och det nya batteriet som är specialdesignat sägs kunna hålla till 10 timmars surfande. Och för alla som får paniken över när fläkten börjar låta som kommer här en till glädjande nyhet: denna modell har tack vare en ny teknik, ingen fläkt.

Passa på att köp en ny, men glöm heller inte bort din gamla dator. Låt den inte läggas på hög utan se till att få den såld så den kommer till användning – och du får lite extra pengar.