Det finns inte många saker i världen som gör nästan alla människor glada. Ballonger måste i alla fall vara en av dem. Vem lämnas oberörd? Det kanske låter lite barnsligt men det är det inte. Ballonger gör dig glad och det är bara så vi är programmerade från födseln. Det går inte att undvika utan att vara blind. Det finns ju alla möjliga sorters ballonger, i olika färger och former och storlekar. På www.gasballonger.se kan du till exempel beställa stora ballonger som ser ut som människor, djur och alla möjliga andra saker också.

Ballongdjurens återkomst

Alla som tittat på lite film har nog sett en clown som gjort ballongdjur. Det verkar vara väldigt vanligt på amerikanska födelsedagskalas och andra tillställningar där många barn finns. Och det verkar ju vara ganska kul att kunna ge folk roliga ballongfigurer lite då och då. Ganska otippad grej som borde kunna göra den dystraste personen lite glad i alla fall.

Det verkar inte så jättesvårt att lära sig lite grunder i ballongdjurstillverkning. Det finns massa videos och instruktioner på nätet. Det verkar också finnas större intresse för ballongdjur nu än det någonsin gjort tidigare.

Börja med simpla djur, som hunden här i videon, eller kanske en orm. Det är roligare om du hela tiden ligger på rätt nivå och klarar av de djur du ger dig på att skapa. Sen när du är lite bättre kan du låta fantasin flöda och skapa helt egna saker som gör både dig och dina nära glada.