Okej, du ska anordna en fest som du inte vill ska lämna någon oberörd? Då kan du glömma datorhögtalaren och dina vattenglas från IKEA. Här fordras det ett explosivt live band, schyssta drinkar med gott tilltugg och rätt belysning. Det här partyguiden för den som vill få det snabbt och enkelt att skapa en brakfest!

Vill du boka ett cover band utöver det vanliga? Då ska du garanterat boka Ål in Band, ett av Sveriges vassaste, snyggaste och coolaste coverband! Visste du att de till och med arrar ljuset och ljudet själv, så du behöver inte tänka på det där med storslagen utrustning – det kommer med bandet! Perfekt, det svåraste är avklarat. Nu följer bara resten av planeringen.

Coverbandet fixar helheten

Nu när du har bokat ett cover band som har helhetslösningen för dig, är det bara att fixa alla detaljer runt omkring. Till exempel… var ska ni vara, och hur många blir det? Att hyra lokal är i nio av tio fall det absolut bästa stället att hålla ett brakparty i. När det inte står en massa känsliga prylar som mormors gamla vas i din glashylla blir folk inte lika ängsliga. Med andra ord: folk kommer definitivs slappna av mer på lokal. Dessutom får ni förmodligen plats för fler, och bandet har mer plats att rådda på.

Detaljer till ditt party

Det här med mat och dryck ska inte planeras i sista sekund. Däremot är det bra om du funderar över vilken tid gästerna ska komma och om de ska ha lunch eller middag – eller om det duger med enklare tilltugg. För den som verkligen vill unna sig lite lyx är det smart att anställa en cateringfirma. Det behöver inte bli särskilt dyrt, men det blir definitivt gott!

Lite detaljer som schyssta sugror, coctail glas och kanske busiga inslag som en piñata skulle vara något? Nyheter24 kommer med lite schyssta tips, till exempel ett spel med mingelfrågor:

Det är roliga spelet innehåller frågor som du egentligen inte “borde” kunna svaret på. Men vill du vinna så gäller det att visa vad du kan – och såklart vara beredd att berätta för övriga hur du vet det.