Februari är nog den bästa tiden som finns. Inte nog med att oxveckorna är över och ljuset börjar så smått komma tillbaka till landet, utan i februari så brukar det bästa tv-spektaklet som finns i Sverige dras igång vid den här tiden! Kan nu gissa vilket vi menar? Givetvis är det Melodifestivalen vi pratar om! En helt fantastiskt rolig tävling som alltid lyser upp i februarimörkret med sin glitter, glamour och alla roliga deltävlingar som reser över hela landet. Det är dock inte helt lätt alla gånger att få tag i biljetter, särskilt inte om de släpps under januari där som bekant hela Sverige är urfattiga efter att ha haft på sig spenderbyxorna under julhelgen. Då kan det vara klokt att ta ett snabblån via http://cashbar.se/ för att ha råd med biljetterna, så betalar man helt enkelt tillbaka lånet när lönen kommer! För årets startfält vill man inte missa, det kommer bli riktigt många bra och roliga artister i årets startfält! Så här skrev SvD när det tillkännsgjordes vilka årets artister är:

Nu har SVT presenterat hälften av startfältet till nästa års Melodifestivalen. Helena Paparizou, Martin Stenmarck, Sanna Nielsen och Sylvester Schlegel från avsomnade The Ark. Det var gott om schlagerveteraner från förr när SVT presenterade 16 av de 32 artister som tävlar i Melodifestivalen nästa år.

Läs hela artikeln här. Vem tror du kommer vinna i år? Är det Yohio som gör revanch för förra årets missade förstaplats, eller är det kanske någon av de gamla schlagerrävarna som tar svenskarnas hjärtan med storm under någon av deltävlingarna? Det återstår att se!