När det kommer till teknik i allmänhet och smartphones i synnerhet så finns det ett företag som sticker ut lite extra mycket. Det företaget heter Apple.

Apple är ett företag som med hjälp av Steve Jobs briljanta huvud har fått den plats det har idag på marknaden. Många är det som vill vara med i Apple-familjen och ha dess prylar. Och när det drar ihop sig till en ny release så går alla på helspänn så fort man hör det viskas om att en ny modell som ska komma. Visst, den sparsamme kan handla nytt glas till iphone och ipad för att hålla i slantarna. Eller så kan man byta glas för att sedan sälja sin pryl och köpa den senaste. Ett knep som många gör som vill fräscha upp sig.

”Den kommer i september”

Det här med att när den nya mobilen kommer att landa på den Svenska marknaden är rena spekulationer och många menar att redan i september så kommer vi att kunna hålla den i våra händer. Men redan nu finns det bilder som läckt ut och som ger oss en första glimt av hur den kommer att se ut.

Vad man kan se från bilderna är att den kommer att komma i två olika storlekar – en 4,7 tum och en lite större på 5,5 tum. Dessa foton kan man ta på allvar då det är samma person som tidigare läckt bilder. Redan nu har man i Kina börjat sälja fodral som ska vara anpassade till denna modell. För självklart ska man vara först och ha ett bra utbud så fort mobilen kommit ut.

Så, hur sugen är du? Passa då på att lämna in din gamla mobil och få den upputsad så andrahandsvärdet ökar.